Gastenboek

9 berichten op 2 pagina's
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Hakuun Barnhard
15-02-18 20:35:04
Wij komen nu anderhalf jaar bij Jantien van OerdeTjonger
en zijn heel erg gelukkig met haar. Zij is lief, betrokken en kundig en heel concentieus.
Ze ontdekte gelukkig dat het asiel mij een verkeerd chipnummer voor mijn hond had gegeven - maar goed dat we dat nooit echt nodig hadden gehad. Maar nu we met de boot naar Engeland gingen had ons de toegang tot de ferry worden ontzegd met een verkeerd nummer. Verder heeft mijn hond nog wel eens een ongelukje of zo - en ik ben heel blij met haar kundige steun.
Janny Spijkerman
25-09-17 15:04:19
Jantien heeft mij gerustgesteld toen mijn Mechelse herder over een afrastering was gesprongen en een lelijke schaafwond had opgelopen. Omdat ik er toch wat onzeker over was heb ik contact opgenomen en heeft ze er naar gekeken. Mijn hond toonde zich fit en ik hoefde mij geen zorgen te maken. Ik was gerustgesteld. Bedankt voor de goede hulp.
wil vuijst
19-08-17 12:28:40
24 july kwam Jantien mij bijstaan met het afscheid van mijn Maatje quinta
ze gaf haar wat lekkers en nam alle tijd om quinta op haar eigen plekje in te slapen wat een super arts met alle liefde voor hond en geduld voor mij geweest het is een arts met een hart voor dier en mens mijn complimenten lieve Jan Tien
lieve groet wil vuijst
margje brandsma
19-07-17 16:44:37
hallo lieverd,heb je gevonden wat leuk gedan erg mooi een dikke knuffel en een lebber van dinda ps tis de liefste en de beste dieren arts van nederland zou i zeggen wil niet slijmen maar tis gewoon waar
Ernst Duvert
02-06-17 08:05:44
We zij nu al langere tijd klant bij Jantien en zijn zeer tevreden. Open, vriendelijk en vakkundig en begaan met de dieren. Fijn. Om een goede dierenarts om de hoek te hebben. Ga je ook sneller met een vraag of een kleinere klacht even langs. Mooi ook voor de Westhoek als geheel!
Volgende
Tonen: 5  10