Dierenartsenpraktijk Oer de Tjonger

Tijd en aandacht voor U en Uw huisdier

Over de praktijk  

Wij werken in deze praktijk.

Jantien Milders-Lubbert, dierenarts
Karin de Vries, paraveterinair
Jolanda Reitsema, paraveterinair

We vinden het belangrijk om stagiaires het plezier van ons vak mee te geven, dus ook die kan je af en toe bij ons in de spreekkamer tegenkomen.

Tryntsje Stienstra werkt als waarneemster, op de momenten dat Jantien er even tussenuit is.


De afspraken maken we zoveel mogelijk op de praktijk.

Op onze praktijk kunnen we u en uw huisdier optimaal te woord staan en behandelen. Maar bent u slecht ter been of is vervoer lastig dan kunnen we uiteraard bij u thuis komen. 


Buiten de reguliere werktijden.

Wij bieden een 24/7 dienst aan. Dat betekent, dat altijd iemand van onze praktijk de telefoon zal beantwoorden. Helaas krijgt u soms de Voice Mail, maar vaak hebben we dan even alle handen nodig voor de behandeling van de patiënt.  Spreek dan gerust iets in of probeer het kort daarna nogmaals.
Als u ons onverhoopt tóch niet te pakken kunt krijgen en wel met spoed een dierenarts wilt zien, werken wij samen met Pets & Passie in Wolvega 0561 745053 of probeer of u bij één van de andere buurtcollega's terecht kunt.

Doordat we zorg op maat willen aanbieden, hebben we er voor gekozen om samen met u over de beste doorverwijzing te overleggen, als dat nodig is. U krijgt dus géén bandje met een ander telefoon nummer van de dienstdoende dierenarts.
Als wij op geen dierenarts in de praktijk hebben, wordt in overleg met u gekeken naar een passende oplossing. Soms betekent dat, dat u naar een andere praktijk zal moeten, soms komt er een dierenarts bij u aan huis, soms blijkt iets toch tot de volgende dag te kunnen wachten.
 

Wat zijn de mogelijkheden.

Wij werken uitsluitend met goed geschoold personeel, dat regelmatig na- en bijgeschoold wordt. U kunt van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van de laatste en modernste onderzoeks- en behandelmethodes.

Zelf hebben wij naast alle eerste lijns onderzoeksmogelijkheden ook onder andere bloedanalyse apparatuur, microscopie, digitale röntgen, gasnarcose en een uitgebreid operatie instrumentarium in huis.

Ook werken wij nauw samen met verschillende (specialistische) buurtpraktijken.


Wij plannen onze operaties graag in de ochtend.

Op die manier hebben we de rest van de dag ruim de mogelijkheid om uw huisdier te monitoren, zodat deze uitgeslapen en bij kennis weer mee naar huis kan. Mocht u dit liever anders willen, dan kan dit in overleg natuurlijk ook op een ander moment op de dag.


Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u contact met ons opnemen.

Medicijnen of voer komen ophalen kan binnen de openingsuren. Bij voorkeur leggen wij het van te voren voor u klaar, zodat de consulten gewoon door kunnen lopen. U mag telefonisch, per email of per sms doorgeven wat u nodig heeft. Het is altijd verstandig om even te checken of wat u wilt komen halen op de praktijk voorradig is, zodat u niet voor niets heen en weer moet rijden. Indien nodig kan ook buiten openingstijden een afspraak gemaakt worden om af te halen, wat U nodig heeft.


Wat kost wat.

Elke keer weer blijkt het moeilijk om een juiste prijsindicatie te geven. Bel of mail ons gerust even, dan proberen we (samen) tot een betrouwbare prijsopgave of offerte te komen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en ook wij weten waar we aan toe zijn.