Dierenartsenpraktijk Oer de Tjonger

Tijd en aandacht voor U en Uw huisdier

Over de praktijk  

Wij werken in deze praktijk.

Jantien Milders-Lubbert, dierenarts
Marit Schots, paraveterinair
Lisa Brandenburg, paraveterinair

Tryntsje Stienstra werkt als waarneemster, op de momenten dat Jantien er even tussenuit is.


De afspraken maken we zoveel mogelijk op de praktijk.

Op onze praktijk kunnen we u en uw huisdier optimaal te woord staan en behandelen. Maar bent u slecht ter been of is vervoer lastig dan kunnen we uiteraard bij u thuis komen. 


Buiten de reguliere werktijden.

Wij bieden een 24/7 dienst aan. Dat betekent, dat altijd iemand van onze praktijk de telefoon zal beantwoorden. Helaas krijgt u soms de Voice Mail, maar dat ligt meestal aan het bereik van de KPN.  Spreek dan gerust iets in of probeer het kort daarna nogmaals.
Als wij op dat moment geen dierenarts in de praktijk hebben, wordt in overleg met u gekeken naar een passende oplossing. Soms betekent dat, dat u naar een andere praktijk zal moeten, soms komt er een dierenarts bij u aan huis, soms blijkt iets toch tot de volgende dag te kunnen wachten.
Doordat we zorg op maat willen aanbieden, hebben we er voor gekozen om samen met u over de beste doorverwijzing te overleggen. U krijgt dus géén bandje met een ander telefoon nummer van de dienstdoende dierenarts.
 

Wat zijn de mogelijkheden.

Wij werken uitsluitend met goed geschoold personeel, dat regelmatig na- en bijgeschoold wordt. U kunt van ons verwachten dat we op de hoogte zijn van de laatste en modernste onderzoeks- en behandelmethodes.

Zelf hebben wij naast alle eerste lijns onderzoeksmogelijkheden ook onder andere bloedanalyse apparatuur, microscopie, (digitale) röntgen, gasnarcose en een uitgebreid operatie instrumentarium in huis.

Ook werken wij nauw samen met verschillende (specialistische) buurtpraktijken.


Wij plannen onze operaties graag in de ochtend.

Op die manier hebben we de rest van de dag ruim de mogelijkheid om uw huisdier te monitoren, zodat deze uitgeslapen en bij kennis weer mee naar huis kan. Mocht u dit liever anders willen, dan kan dit in overleg natuurlijk ook op een ander moment op de dag.


Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u contact met ons opnemen.

In ieder geval is het verstandig even te checken of wat u wilt komen halen op de praktijk voorradig is, zodat u niet voor niets heen en weer moet rijden. En indien nodig kan ook buiten openingstijden een afspraak gemaakt worden om af te halen, wat U nodig heeft.


Wat kost wat.

Elke keer weer blijkt het moeilijk om een juiste prijsindicatie te geven. Bel of mail ons gerust even, dan proberen we (samen) tot een betrouwbare prijsopgave of offerte te komen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en ook wij weten waar we aan toe zijn.